Länge stod jag emot frestelsen, men det var väl egentligen bara en tidsfråga innan jag startade en svenskspråkig trädgårdsblogg. De senaste åren har allt mitt bloggande skett på engelska, för att kunna nå mina internationella vänner och bekanta – men odling är till syvende och sist en starkt lokalt/regionalt färgad syssla. Jag hoppas via denna blogg knyta nya bekantskaper och bidra till det fantastiska flödet av information och inspiration, trädgårdsnördar emellan!

Just nu lever och andas jag trädgårdsplanering och odling. Jag har lyxen att åtnjuta något slags sommarlov, och tillbringar åtminstone fem dagar i veckan ute i trädgården eller på trädgårdsrelaterade exkursioner.

Förhoppningsvis kommer jag både orka och hinna uppdatera denna blogg hyfsat ofta. Min tanke är att ha den som en trädgårdsdagbok (utöver den trädgårdskalender jag redan har…), och att då och då skriva mer utförliga inlägg om olika trädgårdsrelaterade saker som intresserar mig.